Palvelut yrityksille

Jokaiselle on arjen sujuvuus on tärkeää. Mitä enemmän meille tulee ikää, sitä enemmän elämässä korostuvat mukavuuden ja turvallisuuden tarpeet. Seniorille saattaavat joskus pienetkin arkiset asiat kasvaa suuriksi. Eniten haasteita arkipäivään tuovat yhteiskunnnan nopeasti kiihtyvä digitalisaatio; tietokoneen, älypuhelimien ja muiden digilaitteiden hallinta sekä fyysisesti haastavat kotiaskareet kuten esimerkiksi kattolampun vaihto tai huonekalujen siirtäminen.

Plus65:n intohimona on auttaa senioriasukkaita pärjäämään arjen haasteissa. Tavoitteenamme on, että senioreiden arki sujuu mahdollisimman helposti ja että he voivat asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Palvelumme nimi on Sujuva seniori.

Plus65:n perustaja Tommi Siikaniva kertoo palveluistamme

Asiakkaidemme kokemuksia

Plus65 on ollut minulle korvaamaton apu, kun olen tarvinnut apua kotiaskareisiin, jotka ovat minulle ylivoimaisia. Arvostan myös sitä, että Plus65 tekee paljon hyväntekeväisyyttä.

Kirsti, Helsinki

Sanonta on, että minkä nuorena oppii, sen vanhana helposti unohtaa. Luulin ennen, että en MINÄ tätä tarvitse, mutta toisin kävi. Kiitos Plus65, että pidät minut ajan tasalla näissä digiasioissa. Kai se sanonta tänä päivänä paremminkin pitäisi olla, että olet mitä googlaat ja sometat.

Ose, Helsinki

Kuinka voimme olla avuksi?