Palvelut yrityksille

Asumisen muodot ja tarpeet moninaistuvat. Palveluiden merkitys kasvaa myös asumisessa. Palveluasuminen, jossa jokainen asukas saa tarvitsemansa asumiseen liittyvät palvelunsa vaivattomasti ja luotettavasti, on tänä päivänä yksi valintaperuste kotia hankittaessa. Erilaisia asumisen ratkaisuja tarjoaville yrityksille viimeistellyt palveluasumisen konseptit tuovat asiakaslähtöisyyttä ja kilpailuetua.

Palvelujen yleistymisen yksi ulottuvuus on digitalisaatio. Teknologian voimistuva läsnäolo näkyy myös asumisessa. Vaikka teknologian tarkoitus on helpottaa elämäämme, kiihtyvä digitalisaatio tuo myös haasteita arkipäivään. Tietokoneen, älypuhelimien ja muiden kodin digilaitteiden ja sovellusten hallinnan vaivattomuus on tärkeä osa nykyaikaista asumista.

Toimivan digiarjen ohella vaivattomuus tarkoittaa myös suoriutumista näppäryyttä ja työkaluja vaativista kodin arkiaskareista. Tällaisia ovat vaikkapa taulun poraaminen seinään, kattolampun vaihto tai vinossa lonksuvien kaappien ovien kiristäminen ja suoristaminen. Erilaisia askareita on yhtä paljon kuin kotejakin.

Meille jokaiselle on arjen sujuvuus on tärkeää. Arvostamme mukavuutta, vaivattomuutta ja turvallisuutta. Plus65 auttaa asukkaita pärjäämään arjen haasteissa, olivat ne sitten digitaalisia tai ihan perinteisiä. Tavoitteenamme on, että arki sujuu mahdollisimman helposti. Olemme osaltamme mukana pitämässä huolta asukkaistanne ja mahdollistamassa hyvinvoinnin. Palvelumme nimi on Kotidigitalkkari.

Plus65:n perustaja Tommi Siikaniva kertoo palveluistamme

Asiakkaidemme kokemuksia

Plus65 on ollut minulle korvaamaton apu, kun olen tarvinnut apua kotiaskareisiin, jotka ovat minulle ylivoimaisia. Arvostan myös sitä, että Plus65 tekee paljon hyväntekeväisyyttä.

Kirsti, Helsinki

Sanonta on, että minkä nuorena oppii, sen vanhana helposti unohtaa. Luulin ennen, että en MINÄ tätä tarvitse, mutta toisin kävi. Kiitos Plus65, että pidät minut ajan tasalla näissä digiasioissa. Kai se sanonta tänä päivänä paremminkin pitäisi olla, että olet mitä googlaat ja sometat.

Ose, Helsinki

Tilaa kotiapua läheisellesi

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä. Autamme läheistäsi arjen askareissa tarpeiden mukaan.