Tule mukaan

Vertaisopastus on antoisaa puuhaa. Vertaisopastajana kohtaat mukavia ja aktiivisia ihmisiä. Voit olla opiskelija, työelämässä tai eläkeläinen. Riittää, että sinulla on tietokoneen, kännykän tai tabletin käytön perustaidot sekä avoin ja utelias mieli. Saat meiltä kaiken tarvitsemasi tuen ja kotikäyntejä varten HSL:n ABC-kausilipun. Otamme jatkuvasti toimintaamme mukaan uusia vertaisopastajia. Voit osallistua silloin kuin sinulle sopii. Soita 040 088 5747 tai lähetä sähköpostia tommi.siikaniva@plus65.fi.

Tule mukaan!

Tule mukaan tietokonetaitojen vertaisopastajaksi

Vertaisopastajiemme kokemuksia

Plus65 on ollut minulle korvaamaton apu, kun olen opetellut mobiilimaksamista. Minulle on tärkeää se, että opin samalla itse, ettei minun joka kerta laitettava avatessani tarvitse pyytää apua. Ja opittavaa riittää, kun tuntuu, että kaikki palvelut siirtyvät nettiin. Arvostan myös sitä, että Plus65 tekee paljon hyväntekeväisyyttä.

Kirsti, Helsinki

Sanonta on, että minkä nuorena oppii, sen vanhana helposti unohtaa. Luulin ennen, että en MINÄ tätä tarvitse, mutta toisin kävi. Kiitos Plus65, että pidät minut ajan tasalla näissä digiasioissa. Kai se sanonta tänä päivänä paremminkin pitäisi olla, että olet mitä googlaat ja sometat.

Ose, Helsinki

Tule mukaan toimintaamme

Otamme jatkuvasti toimintaamme mukaan uusia vertaisopastajia. Voit osallistua silloin kuin sinulle sopii. Soita 040 088 5747 tai lähetä sähköpostia tommi.siikaniva@plus65.fi.